Cevap: Erkekler Melektir ,)
| Onder Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Biz meleğiz kendin söylüyorsun yeLda'cım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama bir de melek yüzlü şeytanlar var o nasıl oluyor.Bu tabiride erkeklere kullanmıyorlar dipnot olarak belirteyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bir şeyin arkasına sığınıp farklı oynamak ta sanırım bu biz giderken sizin geri dönmelerinizin bir meyvesi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Onder'cim siz meleksinizden kastımı Mükemmel türkçemizin elastik bir dil oluşuna veriyor olmanızı muhtemel kılardım. Bir ikincisi siz giderkenden biz dönüyorduktan kastım hani envaye çeşit inandırma metodlarınız varya onları sıralarken biz yerimizde sayıyor değildik . Siz anlatırken biz defalarca dinlemenin vermiş olduğu deneyimle tecrübe sahibi idik . Herzamanki gibi çorba yapmadan konuyu kesiyorum . Saygı ver sevgilerimle ,) |