Cevap: Nba & Tbl
Hidayet Türkoğlu: Her şey bitmedi ama zor NBA finallerindeki son maçı kaybeden ve LA karşısında 3-1 geriye düşen Orlando'nun yıldızı Hido, NBA Stüdyo'ya konuk oldu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NBA'de Orlando Magic formasını giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, NTV Spor'da katıldığı NBA Stüdyo prorgamında Murat Kosova'nın sorularını yanıtladı. Türkoğlu, "Her şeyin daha bitmediğinin farkındayız ama işimizin zorlaştığı bir gerçek" dedi.
Hido'nun NBA Stüdyo'daki açıklamaları şöyle:
Şu an bulunduğumuz durum itibarıyla işimiz çok zor diyebiliriz. Ama her şey bitmiş değil, hala kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz.
Oyun içinde biraz daha aktif olmamız gerekiyor. Son maçı kazanmamız gerekirdi ama olmadı. Bazen sizin de yapabileceğiniz bir şey olmuyor ve bazı hatalardan dolayı maçı kaybediyorsunuz. Oyuncular olarak biz herkezden fazla üzüldük.
Son maçı da Los Angeles’taki maçla aynı şekilde kaybettik ve şu an biz 3-1 önde olabilirdik. Biraz önce takım olarak toplantıdaydık ve son maçı konuştuk. Her şeyin daha bitmediğinin farkındayız ama işimiz biraz daha zorlaştı; bu bir gerçek.
İyi antrenman yapıp, yapacağımız toplantılarla hatalarımız üzerine eğilip bunları düzeltmeye çalışacağız. Pazar günü daha akıllı oynayıp tekrar bir avantaj kazanmaya çalışacağız. Artık elimizden ne geliyorsa yapıp Los Angeles'a 3-2 ile gitmek istiyoruz.
"EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"
Son maçın ardından bütüh şehir; oyuncular, antrenörler, yöneticiler herkes yıkıldı . Takım olarak şampiyon olabileceğimize inandık ve ilk maç dışındaki bunu sahada en iyi şekilde gösterdik. Yapmış olduğumuz hatalar durumu farklı yerlere getirdi. İnşallah bunlar bize iyi bir ders olur ve Pazar günü bunları tekrarlamayız; maçı kazanırız. Ben kendi adıma, sahaya çıkıp en iyisini yapacağıma inanıyorum. İnşallah takım arkadaşlarım da benim yanımda olur ve seriyi 3-2 yapıp Los Angeles’a gideriz.
ANTHONY JOHNSON MESELESİ
Son maç öncesi Jameer Nelson kendisini iyi hissettiğini ve hazır olduğunu söyledi. Antrenör de bu şekilde değerlendirdi ve ikinci guard olarak Jameer’i değerlendirdi. Anthony Johnson’ın ne bir antrenörle, ne bir oyuncuyla bugüne kadar problemi olmadı. Antrenör böyle bir karar verdi ve devam ediyor.
BAŞBAKAN ONURLANDIRDI
Sayın Başbakan dün beni aradı ve kutladı. Bu inanın beni çok mutlu etti. Şu ana kadar yapmış olduğum işlerden ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğimden dolayı kutladı, tebrik etti. Beni ve ailemi onurlandırdığı için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
Türk halkına da teşekkür ederim. İnanılmaz derecede beni takip ediyorlar ve beni destekliyorlar. Bu beni mutlu ediyor, gururlandırıyor. Yaptığın işten dolayı insanların beni sevmesi, sayması ve destek vermesi müthiş bir şey.
Hem profesyonelliğimle, hem kişiliğimle, hem sporculuğumla beni bu yerlere getirdikleri için hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarıların devamını yazın milli takımda da devam ettiririm. |