Help departmanları polemiğimize,
Sohbet.NET ve
Muhabbet.NET birleşiminden oluşan
Sohbet-Muhabbet.NET Help departmanı ile devam ediyoruz.
Sohbet-Muhabbet.NET Help Departmanını Tanıyalım;
HelpFounder : gfx Helpmaster : back RevolutioN kaiowas
HelpSop : Uygar Bygezginn Storm kundolf
HelpSecure : Hero Strong Ulothrix
HelpSecure Adayı : PoseidoN , XhenophaneS , Software, kernel
Help Op : Ekselans, KazeeW, BeowuLf, UltrAnadolu, Engin, Discorium, Su`Perisi İnfernaL, Qicksand, Leading, phriS, Silent, eXe, Sarhoş, Toprak, Mudin, Kolistawra, EviL, Roacctune, Jeton, BySalih, BuraX, Bedo, Silence, Sopihe, Yesua BaShKan, MyHeart, Aleyza, cCerenN, Mecnun, Kustah, StyLechiLd
Yönetim Sistemi; - Sohbet-Muhabbet.NET HELP departmanı'nın işleyiş biçimi mantelitesi ilk önce sunucunun her bölgelerine profosyonel bireyler yetistirmektir. Bu sebeple kurallar kesin ve nettir.
- Her gün genel ve bireysel olmak üzere kesintisiz eğitimler vardır.
- Help kanalında bekleme yapmak yasak olduğu gibi IRCd/Services ve client tabanlı sorulara da yanıt verilmektedir.
- Tamamiyle profosyonel bir alt yapı oluşturmayı amaç edinmişlerdir ve bu sebeple de isim yapmış kişilere değilde genç ve azimli kişilere büyük önem verilmektedir.
- Help bünyesinden yetişen helperlar Sunucu yönetimine IRCOper olarak atanmaktadırlar.
* Helperlar görevlerine
HelpHalfop ( % ) olarak başlamaktadırlar.
* Helperlarin seviye atlaması için öncelikle haftalık
voice raporuna bakılır.
* Daha sonra aktifliği, diğer help görevlileri ile uyumu ve online süresine bakılır.
* Ahkali değerleri ve diksiyonu da düzgün ise kademe atlatılmaktadır.
* Eğitim sorumluları;
back,
Hero ve
Kundolf nickli görevlilerdir.
* Her gün düzenli olarak konu anlatımı yapılır, konu anlatımından sonra soru cevap ile pratik yapılır.
* Katılmak isteyen kullanıcılar için ise bireysel eğitimler yapılmaktadır.
* Bireysel eğitimlerle yetişen kullanıcılar Help bünyesine dahil edilir.
* Daha önce bireysel sınav sistemini uygulayan yönetim şu anda bireysel sınavları deaktif etmiş durumdadır.
* Bilgiden ziyade, ahlaki değer ve karaktere önem verildiğinden eğitim vererek helper yetiştirme amaç edinmiştir.
* Help bünyesine dahil olmak isteyen kullanıcılar eğitilip, eksikleri giderildikten sonra Helper olarak göreve başlatılırlar.
NOT : Yukarıdaki bilgilerin tamamı,
gfx nickli yetkiliden alınmıştır.
Sohbet-Muhabbet.NET Help departmanın
artıları eksileri ve
görüşlerinizi bu başlık altından
seviye sınırları içerisinde belirtebilirsiniz...