Öle bi dll'mi var?
*wpadding ile acmıyorum birisini edit'le
*aciyorum
*edit'i kaldırmak
*için
SeRDaR406 :
*edit hangisi la
' IrCbaStarD:
*editbox.dll
*abi
*;s
SeRDaR406 :
*öle bi dll mi vardı la
*:S
' IrCbaStarD:
*.D
*sen yazdin
*yha
*abi
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
SeRDaR406 :
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*ne zaman la Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' IrCbaStarD:
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*sdaklhaslkdhasd
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. askdashşldkhasd
SeRDaR406 :
*uyku başıma vurdu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' IrCbaStarD:
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
*sadklşhasdkasdsa
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*komik loglara atarim bunu abi
*D: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
SeRDaR406 :
*valla hatırlayamadım
' IrCbaStarD:
*abi o kadar cok dll yazdin ki
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*asdçjasd
SeRDaR406 :
Serdar abiyle böle bi muhabbet'imiz oldu :P ($ahsen kobdum:p) |