Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Haziran 2009, 19:17   #9
Set
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !op !deop komutu help

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:op:#:{ opekle $2 }
on *:part:#:{ opsil $nick }
on *:quit:{ opsil $nick }
alias opekle { if ${ if $read($shortfn($+(ops\,$chan,.txt))) { msg %operchan $1 Root zaten listede. | halt } | else { write $shortfn($+(ops\,$chan,.txt)) $msg %operchan $1 Root listeye eklendi. } } }
alias opsil { if ${ if !$read($shortfn($+(ops\,$chan,.txt))) { msg %operchan  $1  Root listesinde yok. | halt } | else { write $+(-ds,$readn$shortfn($+(ops\,$chan,.txt)) | msg %operchan  $1  Root listesinden silindi. } } }
on *:text:.op:#:{

if $read($shortfn($+(ops\,$chan,.txt))) { mode $chan +o $nick }
    else { 
msg $chan $nick komut kullanımı için yetkili konumda değilsiniz yada tanıtılmamışsınızlütfen ChanServ yada herhangi bir services tarafından size op verilmesini sağlayıp sisteme giriş yapınız }
  }
}
on *:text:.deop:#:{

if $read($shortfn($+(ops\,$chan,.txt))) { mode $chan -o $nick }
    else { 
msg $chan $nick komut kullanımı için yetkili konumda değilsiniz yada tanıtılmamışsınızlütfen ChanServ yada herhangi bir services tarafından size op verilmesini sağlayıp sisteme giriş yapınız }
  }

XcLuSive ustanin verdigi bu kodu biraz duzelttim op olani arka arkaya ekliyordu falan biarz duzelttim ama bir sorun var user servercen cıktıqında txt kanallarindan silmiyor ve botu kanaldan cıkardigimda txt dosyalari silinmedigi için tekrar kanala sokuyorumya txt dosyalarinda bulunan nickler kaliyor öyle bir kod bunun sorunları dediglerim işte bu kadar ama yapamadim bunu nasil yapabiliriz ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver