Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2009, 19:15   #4
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: isinla.tcl lazım arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
isinlama yapan TCL Bot.!! # # # kullanimi .isinla nick seklinde. ( botun özeline değil. kanal geneline.. # # Kodlaması Bana Ait Değil. Düzenledim Sadece.. # bind pub - .isinla birbirx bind msgm - .isinla birbirx proc birbirx {nick uhost handle chan poseidon } { global birbir if {[llength $poseidon] == 1} { putserv "privmsg $nick :1,7 isinlama islemi Basladı.Lütfen Bekleyin" putserv "SAPART $poseidon #Help" putserv "privmsg $nick :1,7 Odalara Aktayılıyorsunuz .8,1 Hos Sohbetler Dilerim . 7,1 Uyuzcuk Set By SevimLi{B-S}" putserv "SAJOIN $poseidon #Sohbet,#Sorucevap,#Bendisim,#Askim,#Radyo,#Yarisma,#Kelime,#Test" putserv "privmsg $nick :1,7 isinlama islemi tamamlanmıştır.8,1 Lutfen Kurallara Uyunuz.8,1Kendinize Nasil Davranilmasini İstiyorsaniz Baskalarina Oyle Davraniniz.iyi Sohbetler Dileriz" return 0 } return 0 }

Su Sekilde sanırım. Unrealircd.conf'Tan Auto kanallarınızı silip sadece #HELP Yazın Bot sadece #HELP Kanalında Dursun.

putserv "SAJOIN $poseidon #Sohbet,#Sorucevap,#Bendisim,#Askim,#Radyo,#Yarism a,#Kelime,#Test"

Burdan Global kanallarınızı Belirtin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver