|
Feridun Nickli Üyeden Alıntı
|
Hiçbir yerde bulamamak diye bişey yok ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
RekorNET 'de helperim, aynı komutları ve konuları yaklaşık bir iki ay önce eğitim olarak rekornet userlerine anlattım, ve diğer arkadaşlarımda anlattı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Hiçbir yerde bulamamak" tabiri olumsuz aynı dökümanın yaklaşık benzeri tarafımızdan hazırlanmış olup bizde vardır. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama bilmeyenler vardır, tabiki onlar için güzel bilgiler.
|
Kalın olarak belirttiğim yeri görmemişsin sanırım Deniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben sadece kullanılan ifadeye dikkat çekmişim arkadaşı kırmıyoruz yani burda, dimi ?
Reklam konusuna gelince, HITMAN 'ın belirttiği gibi ihtiyaç duyulan bir konu değildir, olamazda zaten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yanlışları düzeltmekte ise kırıcı olmak isteseydim, "madem döküman koyuyosun inceleyipte koysana kardeşim bunların çoğu yanlış, ne biçim iş yapıyosunuz..." gibi bir tavrım olurdu bundan emin ol.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herneyse, gereksiz bir post olmuş senin adına.
İnsanları yok yere kırmak, haybeye tartışma yapmak, incitmek vs. benim doğamda yoktur zaten ki forumda attığım tüm mesajları arayarak buna bakabilirsin ;maniac
Saygılarımla..