Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2009, 23:17   #6
bey_muhendis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kazanmak mı istiyorsunuz en kazanclılardan işte

sabahtan akşama kadar reklam izliyor diyenlere duyurayım 1.sabahtan akşama kadar izleyecek vaktim yok 2.ben yazılımla uğraştığım için bu işlerin nasıl yurudugu konusunu iyi biliyorum acaba siz ne ilerle ugraşıyorsunuz yoksa siz boş boş sadece sitelerde gezinip sabahtan akşama kadar video izliyorsunuzda bize o yuzden mi video izliyor diyosunuz ben günde 5 dakika dan fazla bu sitelerde durmuyorum onu belirteyim bu sitelerin kazanıp kazanmadığını ilerde anlayacaksaniz gencler size bu kadar diyorum daha önünüzde cok yolunuz var hiç bilgisayar basında para kazanamadığınız belli ben sizlere ufak sistemleri anlatayım ona göre güzel sistemleri de anlatırım demiştim ama gelen tepkilere bakılırsa böyle şeylere hiç gerek yok milletimiz saf gibi günde 10 saat çalışıp asgari ücret almaya devam etsinler,baba parası yıyen genclerde paraları bitince görürüm artık onlarıda nereye saldırıcaklarını bilemeyecekler neyse hepinize kolay gelsin inanan arkadaşları alt üyemiz olarak bekliyoruz üyemiz olanlara özel sistemlerimizin diger kazanc yöntemlerimizin mailleri atılacaktır haberiniz ola...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet