Konu: Yardım Pls
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2009, 20:26   #8
Regex
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yardım Pls

mys_35 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
parDon berbat Bişe oldu Ewet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Ama Fenomen Tşk ederim yazdıgın code için tam isTedigim Sana zamet olmazSa Birde bunu Kick ke gore yazabilirmisin Acaba yazarsan Sevinirim

Kicklenerek kanaldan atıldığında, ne yaptırmak istiyorsun? Sana örnek bir kod vereceğim, bu kod üzerine aklındaki düşünceyi uygulamaya çalış. Yapamazsan ben, yine yardımcı olacağım sana. Örnek kodun:

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:kick:#:if ($knick == $me) { Komutlar. }

Dedim ki on KICK eventı devreye girdiğinde; eğer kanaldan atılan bensem ve atan yine ben değilsem, kırmızıyla gösterdiğim komutları uygula.

Not: Böyle bir uygulamaya girişme nedenim, bu bölümü sipariş üzerine kod yazılma amacına götürmemektir. Yani başlık sahibi kişinin, bir şeyler öğrenerek buradan ayrılmasını istiyorum. Bu nedenle de mantığı açıkladım ve istediklerini, kendisinin uygulamasını sağladım. Böylelikle kişi, en azından kendisi biraz kurcaladığında ve uğraştığında bir şeyleri anlayacaktır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver