|
RoCkGirL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
RoCkGirL harici kanala giriş yapan tüm benim nickimin benzerlerini botum algılasın ve uyarıp kicklesin istiyordum :S yani nick eklemeleri istemiyorum;kanala ne şekilde (rooockgirl,_rockgirl,roock-girl vs vs..) girerlerse girsinler bunları botum "RoCkGirL" olarak algılıcak ve uyarıp atıcak.Eğer bi nick değişimi yaparsa uyardığım kişi;botum "tşk" edicek ve kicklemicek.Yanlız dediğim gibi nick eklemeleri olmıcak bot RoCkGirL benzerlerini alıgılıcak.
|
Thief..
Size cevabım budur;tekrar okumanızı rica ediyorum.
Yardımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim;ve konu artık kapansın istiyorum.Sanırım böyle bi kod istemem çok yankı uyandırdı.. Yapılabilirse diye başvurdum buraya eğer böyle bişey imkansızsa bana deyinki " Hayır,böyle bi kod yapılamaz..Olması imkansız.. (vs vs)" Yani bana istegim dışında cevaplar verilmesin lütfen.Aop olarak kod istedigim gayet açık ve net.Kimse okumadan farklı cevaplar yazmasın rica ediyorum.
Dip not: "Daha seri, daha pratik ve kafa yormayan." Bu cümlenize gelincede ; ne kadar yardımsever biri oldugunuzu görmüş olduk..
Eyw..