Kıza neler cektırdım :d
<Rohit> EbruLi
<Rohit> Ordamisin ?
<%EbruLi> hayir
<Rohit> bak ne dicem sana ..
<Rohit> xD
<Rohit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
<%EbruLi> sonra susucanmi?
<Rohit> Eed.
<Rohit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Rohit> A$kimla Erir'misin ?
<%EbruLi> tamam de o zaman Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
<%EbruLi> algidami sandin beni
<Rohit> (~
<Rohit> kasjhflashglashas
<Rohit> yok ver gida.
<Rohit> xD
<Rohit> : ))
<&aLoNe_20> Rohit Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<Rohit> (((~
<zN> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDDDDDDDD
<Rohit> klashflashflas
<zN> içesine
<zN> sünüo
<zN> la
<zN> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Rohit> zIttt Eren Koyy ..
<zN> Rohit istiririm seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<%EbruLi> kimsenin askiyla erimedim seninkiylede erimem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
<zN> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))
<Rohit> ((~
<zN> puyhahaha
<Rohit> Eritiriz icabinda.
<Rohit> xD
<Rohit> Sapina kadar Derbi.
<Rohit> slhfklashfklas
<%EbruLi> çok duydum o laflari Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Rohit> Sol Cigerim,Sinusum,Safra kesem vss ..
<Rohit> xD
<Rohit> Bunlardi da duydun mu ?
<%EbruLi> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))
<%EbruLi> bunlari söyleyen biri daha olmadi
<Rohit> woww ..
<Rohit> xD
<%EbruLi> söylerse zaten benimde isim olmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
<Rohit> EbruLi I Like you.
<Rohit> xD |