Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2009, 22:29   #1
DenperaS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Irclerdeki Dini Kanallara Karşı Korumalar ve Kod Yardımları

öncelikle herkese hayırlı akşamlar kolay gelsin ben yaklaşık 4 yıldır irclerde bir çok dini kanallarda opluk yaptım ve benim gördüğüm gerçekten üzücü bir durum ve bu durum hakkında sizlerin görüşlerini önerileriniz ve kod yardımlarınızı bekliyorum.
Anlatmaya çalıştığım ve beni ve benim gibi bir çok kişiyi üzen nbir durum ilk opluk yaptığım zamanlarda tabi bu 4 yıl önceydi dini kanlalra giren userlere yönelik pek bi rahatsızlık yaşanmazdı her geçen gün arttığını görüyorum.

Tesettürlümüsün kapalımısın çamaşırının rengi nedir Çok afedersiniz *** yapalımmı her geçen gün artıyor bu ve inanın artık o kanallar *** kanallarından dah berbat bir durumda bunu önlemek istiyoruz bu kadar ahlaksız edepsiz insanların burlarda barınmalarını önelemek istiyoruz birini atıyoruz diğeri geliyor onu atıyoruz özellerden böyle rahatsızlıklar veriliyor yani sonuçta bir islam kanalı bu duruma düşmüş bütün irclerde bu böyle lütfen sizden isteğim buna önelem olarak kodlar vrmenizdir fikirler üretmeizdir resmen utanıyorum insanlıktan çıkmışlar Allah'ın kelamını yazdığımız o kanallardaki durum bu kadar kötüdür bu gün yedek bir clone attım kanala bayabn nicki ile girdim yemin ediyorum 100 kişilik kanalın 50 si bu tür şeyler yazdılar bence hafife alınacak şey değil bu. Rabbim herkese akıl edep ahlak nasip eylesin.

benim kod isteğim şu şekilde olacaktır. siz coderlerim sayesinde bi bot yapmıştım ufak tefekte olsa sizlerin kodlarından ve benimde bir şeyler ekleyerek yaptığım bir bot bu. Bir nick belirleyelim nick Ayşe30 olsun bizim clonemiz olan birb nick bu ve bu nicke yazılan tesettürlümüsün kapalımısın *** istermisin çamaşırın ne renk vs. gibi yazılanları ayşe30 bbizim bota kopyalasın bot bunu algıla***** o şekilde yazan kişiyi kanaldan süresiz olarak uzaklaştırsın. ama bununda biraz zor olduğu kanaatindneyim tabi siz coderlerimiz yapabilirmisiniz bilemiyorum benim istediğim bu kod özelden rahatsızlıkları bir nevi olsada engelleyebilir ve sizde buna benzer veya kendi fikirleriniz doğrultusunda çözümler bulabilirsiniz hepinizin fikirlerini ve yardımlarını bekliyorum Allah razı olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver