Cevap: LamatalOcshe Script(ScreenShot)
Herhangi bir sunucuya satmayı düşünmedim.Bir istek üzerinede yapmadım.İstek üzerine olsaydı bu kadar uğraşmazdım.Şöyle bir durum var.Thief arkadaşımızla konuşana kadar farkı düşünüyordum.Fakat ondan gelen bir öneriden sonra fikrimi değiştirdim.Onun verdiği öneri şu yöndeydi.Script'i kişilerin kendi sunucularına göre düzenlemeleri fikri.Bu konu bana sıcak geldi.Belki version'da yada sonraki version'larda böyle bir imkan düşünüyorum.Script'in çok abartılacak bir tarafı yok bence.Normal bir mIRC Script.Sadece özellikleri ve görsellik olarak diğer yapılan mIRC Script'lerden farklı.İşin açıkcası bu kadar çok yorum alacağını beklemiyordum daha çıkmadan önce.Bu konu beni şaşırttı açıkcası.Birde yönden sevindirici bir yöndende beni düşündürüyor.O kadar süre beklettikten sonra sizlerin beğenisine sunduğumuzda bu mudur yani? "Beklediğimiz gibi değilmiş" gibi yorumlar almaktan çekiniyorum.
Script'e eklemeyi düşündüğüm birkaç ek özellik var.
Bu ek özellikler şu yöndedir.
- Bildiğiniz üzere Messenger TV adında bir uygulama var.Msn Messenger kullanıcıları karşılıklı olarak birbirlerine video izletebiliyorlar.Bu uygulamayı kendi script'imede eklemeyi düşünüyorum.Fakat Msn ile uzaktan yakından alakası yok.
- Diğer düşündüğüm ek özellik ise arkadaşlık sistemi.Bildiğiniz üzere arkadaşlık siteleri var.Kişiler burada profillerini oluşturup yeni arkadaşlar ediniyorlar.Amacım script kullanıcılarının daha çok kişiye ulaşabilmeleri.Bu uygulama hakkında daha fazla geniş bilgi vermek isterdim fakat bu özellik ile ilgili neler olacak bilemiyorum.Tutar mı tutmaz mı orasıda düşündürücü.
- Script kullanıcılarının sistemimize kayıt olması şartı gerekiyor.Çünkü profil sistemi için bu gerekli.
- Ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere sol tarafta bir panel var.İnteraktif-Eğlence paneli.O bölüme güncelleme ile eklenti ekleme özelliği düşünüyorum.
- Ayrıca script'de reklam bölümleri olacaktır.
Ayrıca script'in adını " MasterWork(Şaheser)" olarak değiştirmeyi
düşünüyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Daha bitmeden projelerimi neden anlatıyorum?
Başkası alır yapar gibisinden bir korkum yok.Bu fikirlere sıcak bakanlar alıp
yapabilirler.Sorun değil.Bizde proje/düşünce bitmez. |