Cevap: PCI Basit iletisim denetleyicisi
PopuLerSerseri, Hayat, ysfm bilgileriniz için teşekkür ediyorum ilk olarak, Allah razı olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dükkandayım şuanda iş yerinde, yazdıklarınızı flaş ile yanıma alıp akşam deniyecegim. Olursa bende mutlu olucam inş.
Ethernet'i hadi tanıtamadım. Dedim bari USB ile bağlanayım modem'e, onuda bağladım ilk olarak aygıt yöneticisinde hata verdi sorna onuda yüklemeyi başardım bir şekilde, yalnız USB ile bağlanmama rağmen hala internet bağlantım yok, giremiyorum yani NET'e.
Modem'imde, airtes'in hediyesi olan, rt-102. On kere kaldırıp yüklememe rağmen hala tanıtamadıysam dicek birşey bulamıyorum kendime saten. Ayrıca 2 ad daha modem'im var, birisi USBRobitecs diğeride Airtes Kablosuz modem, oda rt-104 sanırım, rt-104'üde kurdum ama ondan da olumlu sonuç alamadım, USBRobitecs'i kursam nasıl olucak acaba?. Bir arkadaş geldi pc'e baktık slot felan dedi, Ethernet kartının değişmesi gerekiyor dedi, dedide dedi yani.
Sizlerin dediklerinizide uyğulayaçagım akşam artık onlarda olmazsa, kesin Ethernet kartını değiştirmek zorunda kalaçagım, elim kolum bağlı, tşkler.. :s |