Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2009, 19:28   #9
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: windows installer

aslini sorarsan pek emin degilim, ancak anlasilan service pack3 makinanda pek stabilize olabilmis degil gibi gozukuyor. service pack2 iceren bir format CD'si bulabilirsen format atmani onerebilirim, yok bulamam diyorsan. internet uzerinden service pack 2'yi indirip kurabilirsin. sahsen Windows kullanmiyor olmama ragmen, Service Pack 2'nin daha iyi oldugundan eminim. Zamaninda bende Service Pack 1'de benzer sorunlari yasamistim.

Zaten Microsoft XP'ye destek olmak yerine artik kostek oluyor. Bence en iyisi Service Pack 2'de sabitlenmek bu saatten sonra fazla birsey beklememek gerekiyor haliyle.

Aldigin hataninda SP3 'den kaynaklandigi apacik orta da.
Windows Installer 'in, SP3 icin cikarilmis yeni bir version'u olup olmadigina net üzerinden biraz göz attim anca kayda deger pek birsey bulamadim acikcasi. verdigim son linkteki windows installer microsoftun resmi sitesinde SP3 'e uyumlu oldugunu yaziyordu.

Katiksiz bir XP yani private bir XP kurmus da olabilirsin, her nereden temin ettiysen.

SP2 'yi indirip kurmani tavsiye ederim oncelikle, buyuk ihtimal sorunu cozecektir.
umarim ADSL tarifen sinirsizdir, cunku MB'si biraz fazla. Kota'ni doldurabilir sinirli ise.

Kota durumunu kontrol et öyle indir.

Service Pack2 : 266MB

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

buradan temin edebilirsin. umarim sorunun hallolur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet