|
Set Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yaw simdi böyle diyeyim bir script'i arşivlediqinde arşiv'li dosya oluyor deqilmi arşiv'in içinden o script'i açtinmi mirc.exe'sini script açiliyor o açtiqin mirx.exe'de degişikLik yaptıgın'da arşive yansitmiyor degişiklik sadece script üzerinde etkisi oluyor ve o mirx.exeyi kapattiqinda yeniden açtiqinda o degiştidigin kısım eski halini almiş olup degişmemiş oluyor yani diyomki mirc.exe'yi açtiqinda degişiklik yaptıgın'da arşivli dosya'dada işLer yapsin diyorum yani. böyle birşey olabilirmi diyorum
|
Öncelikle yardım isteyen biz değil sensin.O yüzden yardım isterken kelimelerini dikkatli seçmelisin."Yaw?".Çorba gibi yazarsan tekrar yazmak zorunda kalırsın böyle.Daha detaylı bilgi verecektim kod olarak ama senin gibi bu türde yardım isteyenleri görünce insanın pekde yardım edesi gelmiyor.Ayrıca Türkçe'de g ve ğ harfleri yerine "q" harfinin kullanıldığını bilmiyorduk.Yeni moda mı bu? Lütfen özen gösterelim biraz.El alışkanlığı felan demeyin.Bırakın bu işleri.Bu dil benim değil hepimizin.
Şimdi geçelim detaylara...
Zipli yada rar'lı bir arşivden dosya açarken bu açılan dosya geçici bir klasörde kayıtlı tutulur.Eğer açtığın "setup" halinde bir dosya değilse yapılan değişikliği kaydettirebilirsin.Zipli dosya oluşturan,oluşturulan zipli dosyanın içerisine dosya ekleyen,dışarı çıkartan bir dll vardı "unzip.dll" idi yanlış hatırlamıyorsam.O dll yi kullanarak o açtığın ve geçici olarak kaydedilen dosyayı zipli dosyaya tekrar atarsan değişiklikler kaydedilir düşüncesindeyim.Eğer açtığın dosya setup.exe gibi bir kurulum dosyası ise yapabileceğin pek birşey yok.
Önerilerimi dikkate alman dileğiyle...