Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2009, 09:13   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı Enginar Dolması




Zeytinyağlı Enginar Dolması


Ana yemek ya da et yemeklerinin yanında garnitür olarak sunabileceğiniz zeytinyağlı enginar dolması. Enginar, karaciğerin düzenli çalışmasına ve toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı oluyor. Hazırlanışı pratik, görünümü ilgi çekici.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler,
5 adet ayıklanmış, soyulmuş enginar
500 gram patates,havuç, bezelye karışımı garnitür
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı toz şeker
Tuz, dereotu.
1 su bardağı su
Hazırlanışı,
Enginları yıkayıp süzdükten sonra yayvan bir tencereye dizin.
Havuç, bezelye, patates karışımından oluşan garnitürü enginarların üzerine paylaştırın.
Tencereye 1 su bardağı suyu, şekeri ve tuzu ekleyin.
Orta dereceli ateşte enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirin.
Soğuduktan sonra dere otu ile süsleyip servis yapın.
Afiyet Olsun

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan