Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2009, 02:33   #7
IrCbaStarD
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Toolbar Sorunu !

ŞaH Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:dialog:tb:*:*: { if ($devent == init) { mdx MarkDialog $dname mdx SetColor $dname 1 background $rgb(0,128,255) mdx SetFont 1 -12 700 Arial mdx SetDialog $dname style mdx SetBorderStyle $dname 2 staticedge mdx SetBorderStyle 1 mdx SetControlMDX $dname 1,3,6 Progressbar smooth > system\dll\ctl_gen.mdx mdx SetControlMDX $dname 1 ToolBar list flat wrap arrows nodivider > system\dll\bars.mdx mdx SetColor $dname 3,4 background $rgb(0,128,255) mdx SetColor $dname 3,4 textbg $rgb(0,128,255) mdx SetColor $dname 4 text $rgb(255,255,255) mdx SetFont $dname 4 24 700 Arial dll system\dll\rebar.dll HideToolbar . dll system\dll\rebar.dll Dock $dialog(tb).hwnd > top did -i $dname 1 1 setscheme $rgb(0,128,255) $rgb(0,128,255) did -i $dname 1 1 bmpsize 32 32 did -i $dname 1 1 setimage icon large $mircdirsystem\adon\icon\baglan.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\kopar.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\ayarlar.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\kanallar.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\radyo.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\dizi.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\komutlar.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\hizmet.ico did -i $dname 1 1 setimage icon large system\adon\icon\oyun.ico

Arkadaşlar yukardaki toolbar kodunda toolbarın arka fonu mavi görünüyor ben buraya resim koymak istiyorum mümkünmü acaba mesela buraya $mircdirfon.fpg koymak istiyorum.

Anladıgım kadarıyla butonların arka plan'ına resim koymak istiyorsun..
mdx dll'in böyle bi özelliği var zaten, dikkat etmen gereken resim dosya uzantısı bmp olmak zorunda yoksa sonuç alamazsın..

did -i $dname 1 1 setbkg tile dosya.bmp
(dosya.bmp yerine script'in hangi klasöründeyse resim onu ve uzantıyı yazıcaksın.)
Bu parametreyi init'e eklemek gerekiyor, kodlarının altına..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver