Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2005, 12:57   #30
WooDy_WooDPeCKeR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

yahu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vbmenu_register("postmenu_6754", true); Kardeş Yukarda Nick'inide Yanlis yaazmisim Vede üstteki yazinida okudum yuzuk script harici Geri kalan scriptler bizim yapimimizdir vede Hitlerle hic bir zaman ben oynamadim Oynamamda kendi sitemde dahil olmak üzere hic bir zaman oynamadim indirenleride görüyorum su anda -ChanServ- Topic set by: WooDy_WooDPeCKeR
-
-ChanServ- Users record: 37 user(s) at Jan 24 02:53:25 2005 PST [0 hour(s), 2 minute(s) and 5 second(s) ago.]
-
-ChanServ- Occupation: 33 user(s)

Evet Bakabilirsin su anda Zurna.net Teyim vede #KLavyescript kanalI Dolu görünüyor Demekki Ben hitlerle oynamiyorum Vede KLavye cafe script te Bize aittir Ya ben kendimi savunmuyorum artik bir hata yaptim vede volkanda biliyor onun scriptten aldigim şeyleri ilk öyle baslamistik ama Son script cikinca bakalIm bu sefer hangi scriptten alinti diyeceksiniz merak ediyorum Yazicam buraya aksam linkini Hazirliyim siteye atiyim gor bakalIm Kardeş Ama Rencide Edici Yorumlarda bulunmayin bundan sonrada...

SaygILarImLa..

MahmuT Emre DEMİR ARSLAN

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değişen DünyanIn Değişmeyen Adresi..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver