Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2005, 12:51   #29
WooDy_WooDPeCKeR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Tabasco Nickli Üyeden Alıntı
Senin gibi profesyonel birinin bu şekilde düşünmesi gerçekten çok üzücü. Niçin? Script'e bir ad verilir ve kullanıcılar o script çalışmasını adı ile hatırlarlar. Bir script'te trojan olmaması, o script'in kullanılmaya değer bir çalışma olduğunu asla göstermez.

Haydi senin dediğini bir şekilde kabul edelim. Yani herkes istediği script ismini kullanabilir. (Öyle olsun.)
Peki Woody_Woodpecker hangi akla hizmet ederek, Professional adına Yûzûk Script'in yeni versiyonunu çıkartır? Bu kesinlikle ve kesinlikle bir terbiyesizliktir!

Bence bu isim olayı hiç basit değil. Ayrıca çok önemli. Her nesne, sahip olduğu ad ile tanınır. Bir insan çalışıyor, emek veriyor, zamanından, sosyal hayatından.. Bir script çalışması yapıyor. Büyük başarılar kazanıyor.. Ve çok başarılı script çalışmasının ünvanından yararlanmak için bu arkadaş script çalışmalarının adlarını kullanıyor. Yok efendim Zurna'yı ben yaptım, yok efendim Professional benim server'imin oper'iydi.. Yok klavye uzantılı siteler benim.. Bu nasıl bir saçmalıktır böyle.. Woody'nin savunabilecek neyi var? Kendi mi emek harcamış, kendimi uğraşmış? Kendimi birşeyler oluşturmuş?
Sözüm sadece Woody arkadaşımıza değil, aynı hataları yapan bir çok kişiyedir.

Turkcoders.com bir script çöplüğüdür! Aksini iddia eden varsa buyursun. Seçicilik, seçkinlik nerede? Trojanı olmayan her script eklenirse... İşimiz iş.
Turkcoders.com'daki script'ler için yapılan bir yorumları okuyun. Rezillik diz boyu. Script sahipleri veya yandaşları, farklı rumuzlarla ve saçma sapan mail adresleri ile 5 yıldızlık yorumlar yapıyorlar. Acaba bu saçmalıklara inanan birileri var mı?

Türk scripting'inden, dünyada marka olabilecek coder arkadaşlarımız olabilir; ama Türk scripting'imiz marka olabilecek kapasiteye ve kitleye sahip olamaz!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ÖnceLikLe Hepinize SeLam/Lar Haklisin Tosbaca Ben Arada Böyle yaparim Eser ama o Script Yaptigim icin degildi Sadece Misilleme gibi birşeydi Bazilarina karsi ama Vaz gectik sonradan ondan Ve O scriptin yeni sürümü die Attik ortaya Lamerlikti bunu kabul ediyorum ama Burada Karan var Zurna scripti ilk o yapmis Zurna scripti Benim ufaklik yapti Ki zurna.net te takilirken bundan bi 4 sene önce belki caldi belki yapti ama Zurna scripti ilk o yapti vede Zurnascript.net/com/org Hepsi Bende Halada acmiyorum n Hakla zurna script benimder Anlamadim vede Benim yapmis oldugum Scriptlerden birisi oLan KLavye Cafe ScripT Ve KLavye ScripT var Bunlar kesinlikle calinti degildir her zamanda derim Addon Aliyoruz zaten AddonLar N için yaziliyor koyuluyor sitelere Kullanilsin Diye AddonLari kendim yazdim demedim hic bir zaman ki Prof Benim Çok eski bir ArkadaşImdIr ilk script yaptigim zaman Ona demistim Bana yap die oda al degistir FLn demisti öyle yapmistim Oda Degistirmisti Bir ara beraber irc.KLavye.com 'da Beraber calisiyorduk Bazi olumsuzluklar sonucu Ayrildik o kendi sunucusunu acti ben kendi server'imda Devam ettim vede halada çok iyi arkadaşIz Ve şimdi Yeni bir Script yaptim Türkiyede Yapilmiyan şeyleri yaptim Belki Basit şeyler ama Basitse Sizde Yapsaydiniz Ben hatami kabul ediyorum Ama Benim yaptigim Scriptlerede Çamur atilmasina izin vermem Orada Benim ve ArkadaşLarImIn Çok büyük emekleri var King' Bu arkadaşImIz ilgileniyor Su anda Scriptlerle Bir Scriptin üstünde Oynama yapiyoruz Sadece Tasarimlarini degistiriyoruz Ama içine Her zaman yeni addonlar yenilikler Ekliyerek Piyasaya Cikartiyoruz Her zamanda BirşeyLerde Faydali oLmak için Çabaliyoruz Yakinda KLavye ScripT 8.1 ÇIKIYOR hatta Bu gece Aticam Siteye umarIm BeğeniLir Vede Beğenileceğinden eminim bizde Yararli oLabilmek için Elimizden geLeni yapiyoruz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' aiLesi oLarak Bir bütünüz Vede Herkez Görüyor bunu Gayette iyi gidiyoruz Bizimde ForumLarimizda Scriptlerin IRC'Lerin Reklamlari yapiliyor ama Hic bir zaman Kirici ve AşşaLayici Hakaretlere maruz birakmiyoruz kimseLeri Neyse DiyecekLerim bunlar Yapilan bir hata var ama Yapilanda Bir iş Emek var Siz Bundan öncesini Değil Bundan Sonrasini Takip Edin derim size SaygiLarimLa

MahmuT Emre DEMİR ARSLAN...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değişen Dünyanin Değişmeyen Adresi !

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet