Botnet lameri Atayla Söyleşi :)))
<Beyaz> Heya Kca gitti Atay geldi Büyük botcu coder
<Beyaz> q3wewqoıfsa
<Beyaz> s** git ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Atay> :d
<Atay> *** ***
<Atay> ** ****
<Atay> yarın aklımdasın:X
<Beyaz> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Atay> s****
<Atay> .com
<Atay> onuda kapali
<Atay> duducam gun boyu
<Atay> :X
<Beyaz> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Atay> hırp üstüne hırp **
<Beyaz> bhokunla oyna Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Atay> **** oynım
<Atay> ***
<Atay> :x
<Beyaz> Atay dünkü halini biliyorum bana gellip Tehditler savurma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Beyaz> paylasimtubeni **** bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Atay> o dündü ***
<Atay> bir exe vermeniz için yalvarırdım **
<Atay> yenı sourcam var
<Atay> 100 120 bot bulim
<Atay> myneti kapatmazsam adam değilim a*
*** Atay (Coder@88.225.214.if07 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çıktı (QUIT: User exited)
<Beyaz> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))))))))))))))))))))))))))))
<Beyaz> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))))))))))))))))))))))))))))
<Beyaz> WQWQEQEJWÖQELQWEJQWE
<Beyaz> LnX
<Beyaz> Duydunmu |