Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2009, 11:50   #28
Firat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Ayna.ORG> Firat ile Söyleşi

Ayna.org'da bu güne kadar Aselya (2006 yılı) nicki dışında hiçbir bayan oper/admin olmamıştır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sen belli ki buraya gelip konuyu karıştırmak için hazırlanmışsın. Ancak şu var iyi hazırlanamamışsın. Keşke biraz daha düşünüp daha zekice şeyler yazsaydın, en azından dikkate alınırdın. Eminim ki Ayna.org'da elinden birşey alınan birisin, bugün Ayna.org ilerleme yolunda ise senin ve senin gibilerin sunucuyla ilişkilerinin kesilmesinden dolayıdır. Sen ve senin gibiler tesbit edildikce de Ayna.org'dan uzaklaştırılmaya devam edecek, siz(ler) de çeşitli platformlarda vızıldayacaksınız.

ÖNEMLİ : Belli ki sen bana karşı olan bir insansın, ancak şunu unutuyorsun. Eğer ki sen Ayna.org'u seviyor olsan, gerçek bir Ayna.org kullanıcısı olsan çeşitli platformlarda kendi sunucuna karalama yapmazsın. Bugün eğer ki buraya gelip kuyruk acını gizliden gizliye yalan yanlış şeyler ortaya atarak bana olan sinirinle Ayna.org adını zedeliyorsan, sen benim gözümde sadece ve sadece sadakatsiz'sin.

LethaL22 akıl verme adını ver.

Konu Firat tarafından (01 Mayıs 2009 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver