|
ironic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ancak editlersin zaten. Sıfırdan yazabilecek kapasiten olsa burada bu şekilde konuşmazdın arkadaşım ki olmadığından dolayı "daha çok para daha çok para" naraları atıyorsun. Ayrıca ticaretle ilgili bilgin olmadığı çok açık. Eğer karşında senden çok önce piyasaya atılmış ve çok ürün satmış bir rakibin varsa ilk kural, kısa vadede onun verdiği hizmetleri verebilmen, uzun vadede de orjinalliği yakalayabilmendir. Flaxchat esChati yakaladı. Artık ilerisini düşünmeliler ki adamlar kameralı sesli sohbet diyor. Senin savunduğun şey esChat'in marka değeri. Bunu ne flaxchat yetkilileri tartışıyor ne de biz. Söylediğimiz şey flaxchatin fiyatını da işin içine koyacak olursak esChatten iyi olduğu. Kalite kıyaslamasına girme çünkü kimin ne şekilde kod yazdığını bilmiyorsun. Tek kıstasın ram tüketme oranı ki onda da flaxchatin daha iyi olduğunu görebilirsin.
esChati de kötüleyen postunu görmedim ben flaxchatin. Adam olmasını istediğiniz özelliği söyleyin ekleyelim diyor.
Unutmadan söyleyeyim: ne flaxchat kullanırım ne de esChat. Her ikisini de test ettim.
|
O örnekte söylediğim şey "siz o zamanlar cocukken ben editlerdim." siz şimdi büyüdünüz adam oldunuz tabi..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neyse konu tamamiyle kendisini aştı.. Benim cevap vermeme bile gerek kalmamış gezerken gördüm;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Signatürü iyi inceleyiniz lütfen.