Sigara Sarma Eğitimi !!!
Birazdan göreceğiniz eğitimle siz siz olmaktan çıkacaksınız
Hemen başlıyoruz..
Evet ilk malzememizi alalım.
Her sarma sigarada bulunan malzeme.
GASTE! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evet. Şimdi beyendiğimiz bir sayfayı alıyoruz. Yere seriyoruz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben mobilyaların olduğu sayfayı beyendim. Güzel yansın diye. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sonra içine ne sarıcaz bunun?
Tabiki tütün.
Ama tütünden önce ne sarıcaz? Uçmamız lazım.
Tabiki ot.
Otumuz yok. Ama ot etkisi gösterebilicek birşey biliyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Telefon faturası!
Evet adamı acaip uçurur bu telekom.
Neyse. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Parçaladık. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ekledik.
Sonra ne ekliyoruz?
Tabiki,
Tütün! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tütünüde parça pincik ediyoruz.
Ekliyoruz bunlarıda kağıdımıza.
Sonra tütünleri ve otları kenarlara düzgünce seriyoruz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |