Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2009, 17:42   #134
humAn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschat ve Flaxchat arasındaki fark nedir?

1) Ben ne FlaxChat ve esChat aldım. Nede bir acım var.
2) Kendinizi OKEYle kıyaslıyorsunuz, kim olsa aynı cevabı verirdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3) Anlatmak istediğimi yanlış anlayıp "küstahlığa" iten sizlersiniz. Tabirim biraz kaba olabilir ama anlatmak istediğim istenilen noktaya gitmiştir.
4) Tabii ki para kazanılacak, bunu bende yapiyorum.. Ama şöyle bi sorun var. esChat'i KÖTÜLEYİP, Kendilerini YÜCELTİYORLAR.. Ticaret böyle OLMAZ!
5) Ticaret hakkında baya iyi bilgiye sahibim, burası siyasi meydan değil.. Rakibini kötülemezsin, o kadar konuşmazsın sadece yaparsın.
6) O kadar BÜYÜKSÜNÜZ ki, eksiklerinizi yeni öğreniyorsunuz, eksiklerinizi yüzünüze vurunca düzeltiyorsunuz.
7) Hala postlarınızda yüceltiyorsunz kendinizi, tamam hızlı tamam güzel, buna bişey demiyorum. Ama şu saatten sonra ne esChat'e para veririm ne FlaxChat'e, şimdi diyeceksiniz ki "Sen almasan ne kaybederiz?" bak bu foruma günlük giriş 7.000 1-2 yılda ne kadar dibe batabilirsiniz acaba bu rezilliklerinizi okuduklarında?

Ticaret hakkında fikir sahibiyim, siz "agugu" derken, ben editlediğim şeyleri satıyordum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver