Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2009, 08:18   #1
CesuryureK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ozellere Resim

Merhaba Sevgili IF Kullanıcıları..

- Emeğe Saygı Paneli -

* Kodu İstediğiniz Gibi Değiştirebilirsiniz Hatta Ben Yazdım Diyebilirsiniz, Kodun Başına Yapımcısını Eklemeyip Kendi Nickinizi Yazabilirsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

-------

normalde pek hazır kod yazmayı sevmem, yani hadi bir hazır kod yazayım diye içimden gelmez.. gece mirce bir özellik katmak istedim. admin/oper'lerin özeline resim, ama nasıl olmalı konusunda düşündüm.. normal bir şekilde eklersem.. o admin oper silindiğinde doğal olarak resim o kişinin özelinde kalacak ki bunu kimse istemez ( silinen kişi Hariç
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

bu yüzden mircte varolan resimlerden, hosta göre özele resim yerleştirmesini uygun gördüm.. sadece Network adminin özeline normal resim koyulmasını uygun gördüm..
sonra düşündüm ya Helper'ler Dj'ler VIP Kullanıcılar ve Founder'lerde Neden resim olmasın, onların neyi eksik, emek ise emek veren kişilerin başında bunlar da gelmekte ( VIP'ler Hariç torpilli kişiler diyorum bunlara
)

öyle derken baktım ortaya güzel bir kod çıktı..

sonra dedim ki ya user bunların özeline girince resmi görcekte, neden bir bilgilendirme mesajı da olmasın dedim.. peki nedir o bilgilendirme mesajı? kodu kullanan kişiler görecektir..

Hostta
VIP.
Server.
Services.
Oper.
IRCop.
Founder.
Helper.
Dj.
Geçen Kişilerin Özelleri Açıldığında Özeline Resim Koyacaktır.

Basit Bir Kod oldu ama mIRC'e renk getireceğinden eminim ki, kendi mircime koydum

Yapmanız Gerekenleri, Kodu , Resimleri Bir Rar Dosyası Yaptım

Şurdan >> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] <<

Alternatif Link >> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] <<

Kod Kısaca Aşağıdaki Gibidir...

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 352:*: { if $regex($6,/(CesuryureK|Nomercy|-SwatBot|KelimeTuretmece|Bilsene|Oyun|Hoca|Egitim|Game)/i) { return } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(Server.|Services.|Co.Admin|Oper.|IRCop.)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\oper.jpg) echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo $6  echo $6 %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki Sunucu Oper'lerindendir. echo $6 %Mirchane 2Oper, Sunucu Güvenliği ve Huzurunu Sağlayan, Adaletten Ayrılmayan, Nazik, Bilgili Kişilerdir. echo $6 %Mirchane 2Her Türlü Sorununuzu Anlatıp Yoğun Değilse Size Cevap Verebilecek Kişilerdir.. echo $6 %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6 CesuryureK echo $6  echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(Help)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\Help.jpg) echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo $6  echo $6 %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki Sunucu Helper'i Olup #Help Kanalında Yetkilidir. echo $6 %Mirchane 2Helper, IRC Komutları Bilgisine Sahip, Nazik, Sabırlı, Öğretmeyi Seven, Bilgili Kişilerdir. echo $6 %Mirchane 2Komut Sorunlarınız İçin Doğru Kişinin Özelindesiniz. echo $6 %Mirchane 2Komut Sorunlarınız İçin #Help Kanalına Giriş Yapmanızı Öneriyoruz.. echo $6 %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6 CesuryureK echo $6  echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(Founder.)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\Founder.jpg) echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo $6  echo $6 %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki Sunucu Üzerinde Founder'dir. echo $6 %mirchane 2Founder, Sunucu Üzerinde Global Kanallardan Birinde veya Birden Fazla Kanalın Sahibi Olan Kişidir. echo $6 %mirchane 2Kanal İse, Oda Anlamına Gelir. Örneğin : #Sohbet Odası Gibi. echo $6 %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6 CesuryureK echo $6  echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(Coder.)/i) { /background -dc $6 $shortfn(resim\Coder.jpg) echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo $6  echo $6 %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki #mIRCHelp Kanalında Görevlidir.. echo $6 %mirchane 2Coder Demek, mIRC Kodlarını Yazabilen, Kendini Kanıtlamış Kişilerdir. echo $6 %mirchane 2Örneğin Kullandığınız mIRC'e Bir Çok Özellik Katıp Script Haline Getiren 6CesuryureK2'tir.. echo $6 %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6 CesuryureK echo $6  echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(VIP.)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\vip.jpg) echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo $6  echo $6 %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki VIP Kullanıcısıdır.. echo $6 %Mirchane 2VIP, Özel Kullanıcı Demektir. echo $6 %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6CesuryureK echo $6  echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(DJ.)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\Dj.jpg) echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo $6  echo $6 %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki Sunucu Üzerinde Bir Dj'dir. echo $6 %Mirchane 2Dj, Radyo Kanalında Yetkili Olup Radyo Yayını Yapan Kişilerdir.. echo $6 %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6 CesuryureK echo $6  echo $6 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } else { /background -df $6 $shortfn(resim\mirchane.PNG) } } On *:open:?:*: { .who $nick }

Resim Örneği..

Resim 2

Resim 3

Resim 4

Umarım Faydalı Bir Çalışma Olur, mIRC'lerinize Zevk ve Güzellik Getirir.
Hoşça Paylaşımlar..

Konu CesuryureK tarafından (28 Nisan 2009 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver