Şöyle düşünelim...bi nick benim olduğum kalana giriyor..sonra kanaldan çıkıyor...belli bi süre sonra benim olduğum kanala farklı bir nickle ama aynı Ip adresiyle giriyor...kanala girdiği zaman 'önceki nick' diye uyarı verecek...(Kanala giren Ip adreslerini nickleriyle birlikte kayıt altına alıp aynı ıp adresiyle farklı nick girildiğinde daha önce bu Ip adresiyle '''şu nickler''' girdi diye gösteren bi yöntem)
Forumda 'kanala giren nick'i takip diye konular var aslında;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
burda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanıcısının (konudaki 6.mesaj) kodu iyi çalışıyor...yada başka bi kod..farketmez...önceki nicklerini sağlıklı bi şekilde göstermesi yeterli...
benim istediğim ise bunları birleştirmek....yani biri kanala girip çıktığı zaman hem kanalda gösterecek...hemde ayrı bi pencerede zaman,giriş-çıkış-part,nick,Ip,kanalları,önceki nickleri;
[10:46:17] * Giriş: GulNida48 (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) Kanalları:#mynet_ask,#mynet_istanbul 7[ONCEKI NICKLERI] 4s: dilekk488 dilekk255 dilekk38 dilekk38251 didemm