Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2009, 12:43   #7
Regex
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Operatorler hakkında giriş çıkış bilgisi

Yukarıda verdiğim, on TEXT eventını aşağıdakiyle değiştirdiğinde istediğin olacaktır. Diğer kodlarda herhangi bir değişiklik yapma. Sadece, bu eventı sil ve aşağıdakini ekle. İşte kod:

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#Y:{ if ($regex($1-,/^!takip ?/i)) { if (!$isfile($mircdirtakip\,$+($2,.txt))) .msg # Hata: $2 rumuzuna ait bir kayıt yok. else { .msg # $2 rumuzuna ait kayıtlar listeleniyor. | var %z = 1 | while ($read($+(takip\,$2,.txt),%z)) { .msg # $v1 | inc %z } } } if ($regex($1-,/!sıfırla$/Ai)) { .msg # $findfile($mircdirtakip,*.txt,0) adet dosya siliniyor. | var %* = 1 | while ($findfile($mircdirtakip,*.txt,%*)) { .remove $v1 | inc %* } | .msg # Dosyalar silindi. } if ($regex($1,/!tsil$/Ai) && $2) { if (!$isfile($+($mircdirtakip\,$2.txt))) .msg # Hata: Dosya bulunamadı. else { .remove $+($mircdirtakip\,$2,.txt) | .msg # $2 rumuzuna ait veriler silindi. } }

Not: "Bakacak mısın? Yardım edecek misin? Nerede bu devlet?" gibi iletiler eklemen hoş değil. Sonuçta, burada kimseye yardım etmek zorunda değiliz. Başlığı yeni gördüm (bölüme yeni baktım); sen, bu iletiyi eklememiş olsaydın da yine yardımcı olacaktım. Ayrıca, flood yapmak zaten kurallar gereği de yasaktır.

Kolay gelsin.

Konu Regex tarafından (23 Nisan 2009 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver