Cevap: 2. Hafta "Çok Bilmiş" JeSsy
Okuyormusun? okuyorsan hangi bölüm, okumuyorsan neden okumadın? okumak istedinde okutmadılarmı? yok mezun olduysan şuan ne yapıyorsun ? çalışıyormusun, çalışmıyormusun, çalışmak istiyorsan çalışmak istediğin dalları söylermisin, mesleğin ney? mesleğin varmı, varsa ney yoksa neden meslek edinmedin. Başarılarını kısaca anlatırmısın, bu hayatta neler başardın, insanlığa faydalı ne yaptın, sadece yapmak istemek zihniyetindemi kaldın yoksa arzularını gerçekleştirmek isteyipde gerçekleştiremedin mi.Kardeşlerin varmı, varsa kaç kardeşsiniz? yoksa istermiydin kardeşin olsun? evin tek kızımısın, tek olmak nasıl bir duygu, yok değilsen kardeşlerinle olmak nasıl bir duygu, bana ailemsi duygularını anlatırmısın. İsmini kim koydu, neden isminin bu olmasını istediler, bir nedeni varmıydı? isminden memnunmusun şu olsun bu olsun diye bir keşken oldumu ? Sonu olan bir dünyada yaşıyoruz bunu biliyorsun, hissen ne algılıyorsun bir kadın olarak ? genelde sütten çıkmış ak kaşık misali gezinirde yaşarda dururuz(GENEL), sence neden boyle olunur, dürüstlük namına acinize düşüncelerini söylermisin, söylemek istemez tıkanırsan bu soruyu geçebilirsin, fazla seni sıkmak istemiyorum ama son olarak şunu sormak istiyorum, söyleyince anlayan, anlayınca anlatabilen ve söyletebilen yapıya sahip birimisin, eğer öyle biriysen burdan insanlığa güzel bir söz edermisin, yok öyle değilsen teşekkür butonunu kullanmanı rica ederim. TŞK. |