!rapor nick problems
on *:voice:#help: {
if $read(nikler.txt,w,$+(*,$nick,*)) { write $+(-,l,$readn) nikler.txt $nick $calc($token($read(nikler.txt,$readn),2,32) + 1) }
else { write nikler.txt $nick 1 }
}
on *:text:*:#helpers: {
if $1 == !rapor && $2 {
if $read(nikler.txt,w,$+(*,$2,*)) { msg $chan Helper: $+ $2 $+ - Verdiğiniz voice sayısı: $gettok($read(nikler.txt,w,$+(*,$2,*)),2,32) }
else { msg $chan $+ $2 $+ nicki helper listesinde mevcut değil. }
}
if !$read( yetkili.txt,w,$nick ) { return }
if $1 == !voiceliste {
msg $chan #Help kanalı voice istatistikleri listeleniyor(sadece voice verenler listelenir):
var %voices 1
while %voices <= $lines(nikler.txt) {
msg $chan Helper: $+ $gettok($read(nikler.txt,%voices),1,32) $+ - Verdiği voice sayısı: $token($read(nikler.txt,%voices),2,32))
inc %voices
}
msg $chan Tüm voice istatistikleri $+ $nick $+ tarafından listelendi.
}
if $1 == !del && $2 {
if $read(nikler.txt,w,$+(*,$2,*)) { write $+(-,d,l,$readn) nikler.txt | msg $chan 4 $2 2nicki listeden silindi. }
else { msg $chan $+ $2 $+ nicki zaten helper listesinde mevcut değil. }
}
if $1 == !sifirla {
msg $chan #Help kanalı için tüm voice istatistikleri $+ $nick $+ tarafından sıfırlanmıştır.
var %zero 1
while %zero <= $lines(nikler.txt) {
write $+(-,l,%zero) nikler.txt $token($read(nikler.txt,%zero),1,32) 0
inc %zero
}
}
}
Merhaba sayın coder arkadaşlar ve if kullanıcıları. Yukardaki kodda ufak bir problem var ' !rapor nick ' komutu ile herkes verdiği voice sayısına bakabiliyor. Ben istiyorumki herkes sadece kendi verdiği voice sayısına bakabilsin örneğin Lethel nick helpers kanalında !raporum desin kendi voicesini görsün bir başka nick !raporum desin kendi voicesini görsün yukardaki kodda isteyen istediği nickin istatistiğine bakabiliyor bu şekildede olmuyor, forumda çok aradım fakat bulamadım varsada affola yardımlarınızı bekliyorum tşkler.. |