Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2009, 03:59   #2
ATLAS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yararlı Bazı Codeler

Crde Agentleri kanala almada kolaylık sağlayan bir Code
Kullanımı !join #kanal ( bir txt dosyası gerekiyor )

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#opers:{ if !join isin $1 { if $read(onaychan.txt,w,$2) { .as bot botserv message #opers Eklemek istediğiniz kanala XXX-BOT daha önce sokulmuş $+($nick,.) } else { write onaychan.txt $2 | .as bot botserv message #opers  $2 kanalına, XXX-BOT birkaç saniye içinde atılacaktır $nick | .as chan $2 add | .as chan $2 set bot XXX-BOT } } }

!part #kanal

on *:text:*:#opers:{ if !part isin $1 { if $chr(35) isin $2 { .as bot botserv message #opers $2 Kanalından XXX-BOT 4 Bir Kac Saniye İçinde Çıkarılacaktır. $nick .as chan $2 del } else { .as bot botserv message #opers Hatalı kanal ismi $2 $+ , kanal belirtecini girmediniz. (#) } }

Help kanalında op olan görevlinizi #helpers , #helpdesk , #helpkurul a almak
helpers kanalında op olana ayrı host sop olana ayrı ve halfop olana ayrı host vermek ( mircturk un kullandığı bir sistem )
on *:op:#help: { if $opnick != $me { .sajoin $opnick #helpers .sajoin $opnick #helpdesk .sajoin $opnick #helpdesk } } on *:op:#helpers: { if $opnick != $me { .chghost $opnick xxx.net.Help.Egitim.Takimi .chgident $opnick Helpegitim .msg $chan Helpeğitim görevlisi $opnick kanala giriş yaptı. } } on *:help:#helpers: { if $hnick != $me { .chghost $hnick xxx.net.Helpdesk.Takimi .chgident $hnick Helpdesk .msg $chan Helpdesk görevlisi $hnick kanala giriş yaptı. } } on *:rawmode:#helpers: { if $left($1,1) == + { halt } if *a* iswm $right($1,-1) { halt } if ($2 == Nick) { .chghost $2 xxx.net.Helpsop.Takimi .chgident $2 Helpkurul .msg $chan Helpkurul görevlisi $2 kanala giriş yaptı. } }

Belirttiğiniz kanalları muaf tutarak Botunuza op mesajı verdirmek

on *:rawmode:#: { if $2 == $me { .halt } if $chan == #opers { .halt } if $chan == #yardim { .halt } if $chan == #sohbet { .halt } if $chan == #helper { .halt } if $chan == #ops { .halt } if $1 == +o { .msg # $+ $2 şu anda operatör (kanal yetkilisi) konumuna geçti. } }

Yardım kaanlında gerekli yardımı yaptıkdan sonra bota komut uygulatmak
!part nick
on *:text:*:#yardim:{ if !part isin $1 { if $nick isop # { .mode #yardim -v $2 .msg #yardim $2 $+ , yardım kanalında $nick tarafından gerekli yardımları almış bulunmaktasınız. Lütfen odayı, 20 saniye içersinde terk ediniz. .timer 1 20 /mode #yardim +b $2 .timer 1 20 /kick #yardim $2 Sorununuz çözümlendi, $2 $+ . Gereksiz bekleme yaptığınız için uzaklaştırıldınız, sorunsuz günler dileriz. .timer 1 80 /mode #yardim -b $2 } else { .msg # Sistem @ işaretinizi göremedi veya $2 rumuzu şuan da # kanalında bulunmuyor. } } }

Kanal genelinde #kanal şeklinde op olma özelliği
on *:text:#*:#ops:{ if ($nick !isin #opers) && ($2- == $null) { opver $nick $1 } } alias opver { fjoin $1 $2 samode $2 +o $1 }

Konu ATLAS tarafından (19 Nisan 2009 Saat 04:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: dsfsd

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver