Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2009, 14:22   #9
janus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ident korumam calismiyor

Hayat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/* AktifShell Ident kontrolu icin allow bloklari */ allow { ip *@*; hostname *@*; class clients; maxperip 15; password "sifreligiris"; options { /* noident; */ }; }; allow { ip Sevilir@*; hostname Sevilir@*; class clients; maxperip 15; options { noident; }; }; /* This will allow Powah to be connected to your server */ allow { ip Dark@*; hostname Dark@*; class clients; maxperip 10; options { noident; }; }; allow { ip ~DarkLord@*; hostname ~DarkLord@*; class clients; maxperip 11; options { noident; }; }; allow { ip Hayat@*; hostname Hayat@*; class clients; maxperip 10; options { noident; }; };

Birde bunu conf haline getirip unrealircd.conf a include edermisin ben bunu kullanıyordum en üstteki satırın ne olduğunu tam bilmiyorum sanırım şifreli ident girişi diğer satırlar ise izin verilen ident blokları yeşil yazdığım yerlere kendi izin verdiğin identleri girersin. Rehash ettiken sonra Stats I ile rapor alabilirsin stats raporunu bizede verirsen bakarız.

simdi bu ne icin onu anlayamdim bu kirmizyla yazili yerlere izin verceegimiz identlerimi yazacagiz?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver