Cevap: X`e MektupLar..
SanaLca ßi Mektup : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Selam aßim Nasılsın İyisin ? ßeni Sorarsan ßende İyiyim Şükür işte Yengenle Geçinip gidiyoruz. Okulun nasıL iyimi ? Gecenlerde ßenim kanala girmişsin ßen uyuyorudum görüşemedik. İnşallah ßi Sorun yoktur. Varsa da Eminim Sen Halledersin : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kimin Kardeşisin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gecenlerde doktora gideceğini Söylemiştin sonuclardan haßer Edinemedim ivedi yönünden Fax Cekersen Sevinirim. ßuradan sana ßol ßol Mektup yazardım ama Kalemim yokki mürekkebi bitsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kendine ailene Çok iyi ßak Tekrar görüşünceye dek Allah'a Emanetsin. haaa ßu Arada Yazın Yine ßalık ekmek Yemeğe Eminönü'ne Gideceğiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hala unutamadım O ßalıgın Tadını Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Heleki ßoğaz manzarısıyla Offffffffff içim gitti yine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dayanamıycam geLecem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hadi ßitiriyim Satırlarımı Son sözlerimle merak etme İF De bele sıkıntı yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sıram geLdikce Yazmaya devam ederim Öptüm Gözlerinden aßin DeLiGeNnC. İstanßuL'da ßulunan Öz Kardeşim Gibi Sevdiğim Suzan'ıma..
__________________ ...yoruldum patron! " |