12 Nisan 2009, 17:49
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Et Üstü Pilav
Et Üstü Pilav Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
• Yarım kg. kuzu kuşbaşı,
• 2 bardak pirinç, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] • 3 çorba kaşığı tereyağ,
• 2 bardak sıcak su,
• Tarçın, karanfil,
• Yenibahar, karabiber,
• Tuz.
Tarif
Bir tencerede yağı kızdırıp etleri iyice kavurun.Çok az sıcak su ilave edip ateşi kısın.Baharatları ekledikten sonra suyu koyup pişirin.Pirinçleri tuzlu suda bekletin.Pirinçleri ilave etttikten sonra suyunu çekene dek bekleyin.ve demlenmeye bırakın. Alıntı. |
| |