Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2009, 05:35   #6
¿
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mynetteki Preator botun özelliği

FenomeNs iyi düşünmüşsün ama eksikleri var Preator'un çalışma mantığı; kefil olunan nick'in kayıt süresi en az 14 gün ise autovoice listesine ekleniyor. Ayrıca nick'ler de veriables'e ekleniyor.

Çalışma Mantığı:

Autovoice listesinde olmayan nick'e kanal'a girişte özelde karşılama özelliği.

<Praetor> Merhaba About Felsefe Kanalına hoşgeldiniz, Kanal genelinde sohbet edebilmeniz için kayıtlı bir nicke ve Kanal Voice verme botu olan ben Praetor e Kayıt olmanız gerekmektedir. Detaylı bilgi için bu sohbet penceresinde lütfen yardım yazınız.

Bilgilendirme.

Autovoice listesinde olmayan nick için;

<About> yardım
<Praetor> Merhaba About , Felsefe kanalında, sohbet edebilmek için nickinizin 14 günlük şifreli bir nick olması ve Praetor 'a kaydolmanız gerekmektedir.. Nickiniz henüz 4 günlük, 10 gün sonra kanalda voiceli muhteremlerden biri size referans olup bota Ekleyebilir. Veya 14 günlük başka bir nickiniz varsa onu Ekleyebilir. Bu işlemleri yapmadan kanalda konuşabilmek için yetkilileri rahatsız etmeyeceğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Autovoice listesinde olan nick için;

<Namesis> yardım
<Praetor> Merhaba Namesis , Praetor; Felsefe Kanalı Referans sistemi ile User (Vop) ekleme yardımcısıdır. Kanalda konuşmak, bir usere referans olmak veya diğer işlemler için yardım yazınız.
<Praetor> Referans olduğunuz arkadaşınızın nickini Praetor 'a Ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz nick 14 günlük olmalıdır. Eklediğiniz nick kanal kurallarına uymamakta israr veya gayri ahlaki davranışlar gösterirse sizin kanal kaydınızın (Vop) silinmesine sebep olabilir. Bota nick eklemek için vopekle nick yazınız. Bir nickin durumunu oğrenmek için durum nick yazınız.. istatistikler için ise istatistik yazınız..

Nick ekleme.

<Namesis> vopekle About
<Praetor> Eklemek istediğiniz bu nickin "About" kayıt süresi henüz 4 gün, 10 gün sonra bu nicki kaydedebilirsiniz. Veya Praetor 'a eklemek istediğiniz arkadaşın nick kayıt süresi 14 gün veya fazla olan bir nicki varsa o nicki eklemelisiniz. Yukardaki işlemleri yapmadan (+v) ekletmek için yetkilileri rahatsız etmeyeceğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Hoşsohbetler.

Nick durum kontrol.

<Namesis> durum Out
<Praetor> Bu nick "Out" Kanal Vop listesine eklenmiş bir nicktir. Referans olan nick; Namesis Kayıt Zamanı; 15/03/2009 19:00:28 Notlar;

Aklıma gelen özellikleri bundan ibarettir. Kolay gelsin...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver