Cevap: Mynet Sohbet Script V2.0
Hayat; Eleştirilerin ve ilgin için öncelikle teşekkür ederim
Scriptin göz yorucu olması eleştirisini bildiğimden siyah temaya alternatif olarak;
1.)Gri
2.)Beyaz
Theme seçenekleri ekledim toolbarda "Renk Seçenekleri" Butonundan Bunu Ayarlayabilirsin.
İkinci sorunsa toolbar tam cıkmıyor dedin screnshot'tada göründüğü gibi toolbarda bir sorun yok tam ve düzgün çalışıyor. Toolbarın çalışmayan hiçbir butonu yok sadece Taramalar menüsünde Pc hack ve Clone Saldırı vardı ilk scriptte onu kullanmıştım esktra bir dialog hazırlamadımdan taramalar menüsü için o iki özelliği gereksiz oldugu için kullanmadım.
Bunun dışında ne dialoglarda nede toolbarda bir sorun yok 3 kişi tarafından 3 gün boyunca test edildi script.
Eğer sende varsa buraya belirtirsen screnshot'la yardımcı olurum Astalavistababy; - Toplam 27 kez indirilmiştir.
- En son 29 dakika önce indirilmiş.
Link'te görüldüğü gibi bir problem yok SeRDaR406 abi evet zamanında böyle bir kod vermiştin bana zaten ama aklıma gelmedi açıkcası. Bir sonraki versionda DLL'lere daha hakim bir script düzenleyeceğim yoğunluğu DLL'ler üzerine verip görsel güzellik katıcam.
Mynet Sohbet Script şuanki haliyle kullanılara işlevsel fonksiyonlar konusunda çok iyi destek sağlıyor. Full Hash Koruma Menüsü
Mynette Away Olabilme
Script Menüsü Dialog'yla Mynetin Olaylarını Kişiselleştirebilme.(uygunsuz yazma uyarısı, globallerde nick register desteği vb.) vs vs. |