Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2009, 11:07   #5
SeRDaR406
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merak Ettim de ?

DeLiGeNnC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Serdar406 ;
Karsılasmıssınızdır." ßu ߀nim Şu zamanda Yaptıgım Script " - " ßu Su Sitenin Yaptıgı Script " Diye Tartısmalar Atılımlar oluyor. Amacım Sadece ßunların Önüne Geçmek.

Evet katılıyorum bu durum herkesi çok sıkmaya başladı artık.Kim emeğinin çalınmasını isterki.Sözlerinde şu dikkatimi çekti.Hee ßen Script mi Yapıyorum Coder'miyim. Hayır Coder Kadar ßilgiLi değilim".Emek hırsızlarına karşı çıkmak için coder olmak gerekmiyor.Sonuçta emek.Ayrıca senide kutluyorum bu konuda rahatsızlığını belli etmiş ve bir çözüm düşünmüşsün.Keşke herkes şimdiye kadar bir çözüm yolu belirtseydi,bu konuda yardımcı olacak,bu emek hırsızlığına dur diyecek birşeyler ortaya çıkartabilirlerdi konusunda uzman olan arkadaşlar.

Şimdi gelelim PDF formatına.Kodlarını PDF'ye dönüştürdün diyelim.Buraya kadar herşey iyi güzel.Fakat piyasada adımın SeRDaR olduğu kadar eminim ki pdf'yi text'e çevirecek birçok program yer alıyordur.Bu da kesin çözüm olmayacağı kanısındayım.

Aklıma benim başka bir uygulama türü geliyor.Bir kişi script yazdı diyelim.Onu setup haline dönüştürüp sunacak.Bende bundan yola çıkarak şöyle birşey düşündüm.Şimdi benim düşüncem şu şekilde.Kodların bulunduğu mrc,ini herneyse uzantılı dosyaları ek bir yan program ile(bizim yazacağımız) dosyaları ek program şifreleyip compress edecek.Daha sonra script yazarı install programı içerisine bu ek programıda katacak.Ama script'i setup haline dönüştürürken script kodlarının bulunduğu dosyaları tekrar install creator programının içine atmayacak.Çünkü ek programda onlar zaten var olacak.O ek program şifrelenmiş dosyaları deşifre edip Script'e yükleyecek.Remoteyi kitledikten sonra kodlara ulaşılamayacağını düşünüyorum.Daha fazla detaya girip anlatmak istemiyorum.O zaman bu düşündüğümüz önlemi apaçık deşifre etmiş oluruz bir anlamıda kalmaz.Kısaca fazla detaya girmeden kabataslak böyle anlatabilirim.Benim ilk aklıma gelen bir çözüm yolu böyle.

Diğer arkadaşlardan da nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz bu konuda düşüncelerini,yorumlarını bekliyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan