Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2009, 00:17   #1
aRiF
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
atılan zline akille oto uhmask çekmek istiyorum

serverde atılan zline akill klinelere oto uhmask çekmek istiyorum çıkan sonucuda #bilgi kanalına mesaj geçebilirmiyiz

zline akill atıldığında statusa çıkan noticeler bu şekilde
(23:07:43) -irc.xxx.com- *** Notice --
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
added a AKILL for
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1 local kills (Sunucumuzdan Flood/Saldırı/Kufur Sebebinden Dolayı Uzaklaştırıldınız.)

(23:23:50) -irc.sohbetim.com- *** Notice --- Temporary Z-line added by aRiF
for 88.251.239.57 (Sunucumuzdan Flood/Saldırı/Kufur Sebebinden Dolayı Uzaklaştırıldınız.)

oto uygulatmak istediğim komut :
/ns list -uhmask
.**

Dikkat edilmesi gereken konu zline atılan ip
son basamağı ** ile geçiyoruz

uhmask sonucuda statusta çıkan notice
(23:58:27) -irc.sohbetim.com- *** Global -- from irc.sohbetim.com: aRiF searches the nickname database [query: "-uhmask
.**"; max-results: 50]
-
(23:58:27) -NickServ- Listing nicknames matching your query:
-
(23:58:27) -NickServ- - aRiF (B.J.K
)
-
(23:58:27) -NickServ- - Deus (B.J.K
)
-
(23:58:27) -NickServ- Listing complete: 2 nickname(s) matching the search parameters have been found and listed.

Bulunan nickler #bilgi kanalına gidecek

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet