atılan zline akille oto uhmask çekmek istiyorum
serverde atılan zline akill klinelere oto uhmask çekmek istiyorum çıkan sonucuda #bilgi kanalına mesaj geçebilirmiyiz zline akill atıldığında statusa çıkan noticeler bu şekilde
(23:07:43) -irc.xxx.com- *** Notice -- Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. added a AKILL for Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1 local kills (Sunucumuzdan Flood/Saldırı/Kufur Sebebinden Dolayı Uzaklaştırıldınız.)
(23:23:50) -irc.sohbetim.com- *** Notice --- Temporary Z-line added by aRiF Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. for 88.251.239.57 (Sunucumuzdan Flood/Saldırı/Kufur Sebebinden Dolayı Uzaklaştırıldınız.) oto uygulatmak istediğim komut : /ns list -uhmask Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .** Dikkat edilmesi gereken konu zline atılan ip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. son basamağı ** ile geçiyoruz uhmask sonucuda statusta çıkan notice
(23:58:27) -irc.sohbetim.com- *** Global -- from irc.sohbetim.com: aRiF searches the nickname database [query: "-uhmask Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .**"; max-results: 50]
-
(23:58:27) -NickServ- Listing nicknames matching your query:
- (23:58:27) -NickServ- - aRiF (B.J.K Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) - (23:58:27) -NickServ- - Deus (B.J.K Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
-
(23:58:27) -NickServ- Listing complete: 2 nickname(s) matching the search parameters have been found and listed. Bulunan nickler #bilgi kanalına gidecek |