|
FenomeNs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Öncelikle sürekli aynı dll ve renk düzeneğini kullanmamın sebebi yayınladıgım bu add-on'ları Mynet Sohbet Script V2.0 için kodlamış olmam. Burada önceden yayınlama sebebimde add-onlarda sorun varsa bulmak, sizlerin önerileriyle geliştirmek ve çözdükten sonra script'e entegre etmek. Ozeryayalar demişki; Atılma sebebini gönderse olurmu nicke, Bu zaten mIRC tarafından senin aktif ekranına yansıtılıyor bunu tekrar tutupta nicke mesaj olarak göndermek gereksiz diye düşünüyorum. Ama sen illede öyle olsun istiyorsan sana özel olarak bunu yaparım. İlgine çok teşekkür ederim TurkArkadas demişki; Bende kayıtsız nicklere register bilgisi vermiyor. "Test ettim tekrar böyle bir sorunla karşılaşmadım lakin; Script'in noticeleri Mynet sunucusuna göre ayarlandı senin serverının noticesi yani /ns info nick yaptıgında registersiz olan nickin verdiği notice farklıysa sorunla karşılaşabilirsin. Fakat default olarak aynıdır birçok serverda. Önerilerinizi bekliyorum sadece bu add-on'la ilgili değil değişik çalışmalar içinde öneride bulunabilirsiniz. |
Benim Kafam karisti Hocam Ozelime gelındıgı vakit şifresiz bir nıck /stats da şu metnı verıyo: [17:59] -NickServ- iMaM kayıtlı bir nick değil.
Bir kac sunucu gezdim aynı sorun yalniz kendi shell sunucuma gittim orda özelime gelen karşılama reklam botunda Çalişti ordaki sistem ile bizdeki sistem ayni