04 Nisan 2009, 02:30
|
#25 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: mIRCALem Aşk Script
| FaiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Valla şu konuyu hortlattıkları o kadar iyi olmuşki rohit'in perilice vperi 'sinin üzerine oturmuş böyle, herkes rohit'e pembe kullandığı için veryansın etmiş ama cesuryurek kullanınca taktir edilmiş, ben diyorum ve demeyede devam edicem real dunyada olduğu gibi sanal dunyadada çifte standat var brader. Adamına göre muamele yapıyorlar, (adamına göre muameleyi karaköyde, bentderesinde ve tepecikdeki kadınlar yapar ve onlarda günde 500 kere .... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |
Adam'ına göre muamele değil zevk'ine göre, Bi bak bakalım CesuryüreK'le Rohit'in script'lerine baktıysan bida bak, Aynı renk'lermi var? yoksa daha açık ve daha az gözü yormayan bi ton'mu var.. + 2'sini kıyaslamak çok saçma, 2'side birbirinden ap ayrı.. Pembe diyip geçmemeni öneririm..
Hasan'dan daha üst seviyelerde bi script beklerdim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Buda güzel ama işde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |