Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2009, 21:43   #1
okantarlig
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
isop Komutu İçin Yardım...

Arkadaşlar Ben Bi Help Egitim Botu hazırlıyorum Bot Soru-Cevap için Deqil Ama Bota #Helpegitim kanalında !cslevel yazdıqımda benim belirlediqim yazıları kanala dökmesini ama bu komutu sadece kanalda op olanların yapmasını istiyorum vede egitim basladıqı sırada komut tekrar qirildiqinde bot dursun istiyorum... ben ufaktan hazırlamaya calıstım fakat calısmadı birde siz qöz atabilirmisiniz bana kodlar karıştı qibi qeldide...

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#Yardim bind join - * join_selam bind pub - yardim pub_help bind pub - help pub_help bind pub - yardim msg_help bind pub - nshelp msg_nshelp bind pub - !cshelp msg_cshelp bind pub - memohelp msg_memohelp bind pub - nsregister msg_nsregister bind pub - nsidentify msg_nsidentify bind pub - nsset msg_nsset bind pub - nsghost msg_nsghost bind pub - nspassword msg_nspassword bind pub - nslanguage msg_nslanguage bind pub - nsurl msg_nsurl bind pub - nsemail msg_nsemail bind pub - nsicqnumber msg_nsicqnumber bind pub - nslocation msg_nslocation bind pub - nskill msg_nskill bind pub - nsprivate msg_nsprivate bind pub - nshide msg_nshide bind pub - csregister msg_csregister bind pub - csidentify msg_csidentify bind pub - csset msg_csset bind pub - csaccess msg_csaccess bind pub - cslevel msg_cslevel bind pub - selam msg_selam proc msg_selam { nick uhost handle chan text } { putserv "PRIVMSG $chan :Ben yardim botuyum." } proc msg_cslevel { nick uhost channel handle text } { global egitimon kanal if {![isop $n #lojistikegitim]} { putserv "privmsg $c Kanal Operatörü Olmadığınız İçin Bu Komudu Kullanamazsınız $n ..!" ; return 0 } if {[info exists egitimon]} { putserv "privmsg $c \00307Egitim Durduruldu..!" unset egitimon } else { putserv "privmsg $c \00307Egitim Başlatıldı..!" set egitimon 1 putserv "PRIVMSG #LojistikEğitim :4-ChanServ Levels Komutları-" putserv "PRIVMSG #LojistikEğitim :" putserv "PRIVMSG #LojistikEğitim :Levels kanalın seviye ayarlarıdır. Bu seviyeler kanalda bazı özellikler kanala bazı alternatifler kazanmasını sağlar." putserv "PRIVMSG #LojistikEğitim :Levels komutları:" putserv "PRIVMSG #LojistikEğitim :-" putserv "PRIVMSG #LojistikEğitim :4Reset" putserv "PRIVMSG #LojistikEğitim :"

Bunun Devamıda Var Ama Hata Bu Bölümde Devamında Sorun Cıkacak Bir Yer Yok Ftp ye Atıp Botu Servera Sokmaya CAlıstıqımda Söle Sorun Cıkıyor

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[14:37] Tcl error in file 'lojistikegitim.conf': [14:37] missing close-brace: possible unbalanced brace in comment while executing "proc msg_cslevel { nick uhost channel handle text } { global egitimon kanal if {![isop $n #lojistikegitim]} { putserv "privmsg $c Kanal Operatörü Ol..." (file "scripts/lojistikegitim.tcl" line 35) invoked from within "source scripts/lojistikegitim.tcl" (file "lojistikegitim.conf" line 74) [14:37] * CONFIG FILE NOT LOADED (NOT FOUND, OR ERROR)

Bir Yardım Edebilirmisiniz Arkadaşlar.. Tşkler Smdiden.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver