Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2009, 12:29   #13
IrCbaStarD
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test Oyun Botu (Socked)

Hayat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MErhabalar bir kaç pürüz gördüm tabi bunlar benim hatammı kodlama hatasımı bilmiyorum bilgilendirmek istedim ;

Botu kanala soktum oturumunu açtırdım oyuna başladık botu çıkardıktan sonra aşağıdaki hataları aldım.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[10:11] -Irc.xxx.com- *** Notice -- Client connecting on port 6667: TestBot (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.216.90) [clients] - [10:11] -Irc.xxx.com- TestBot (
) [Hayat] is now a network administrator (N) - [10:30] -Irc.xxx.com- *** Notice -- Client exiting: TestBot (
.216.90) [Client exited] -- * /sockwrite: 'testbot' Soket bulunamıyor - * /sockwrite: 'Testbot' Soket bulunamıyor (Satır 161, Test.mrc) - * /sockwrite: 'testbot' Soket bulunamıyor -

Ayrıca bu bota nerden soru bulacağız ve nasıl ekleyeceğiz.
Diğer kısa komutlarınıda söylerseniz memnun olurum ve birde tam özellikleri.. Ha birde keşke eggdrop olsaymış

Ellerine sağlık

eggdrop olanı var diye biliyorum piyasada eggdrop bölümüne bakabilirsin, o hata benden kaynaklanıyor
Bot cıkdıgında aktif timer'ları kapatmayı unutmu$um.. :x /.timers* off manüel olarak yaparsanız sorun kalmaz, 2 güncellemede bu sorun kalkıcak

Botun özelliklerine gelince, !komutlar yapinca özel'inde(Master Nick ile) Komut dizini yoluyor..

!soru ekle deneme(veya başka birşey.) yaparsanız size nasıl soru ekliceğiniz konusunda bilgi veriyor..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver