Türk Scripting Yerinde Sayıyor!
Sevgili Nazım abi.. -AntalyaTeam-
İlk öncelikle, yıllardır yaptığınız işlere hayranlık duyuyorum. Bilirsin ki seni her zaman bir ekol olarak görmüşümdür.. Turkcoders için yaptığım yorumlar, yıkıcı amaçla değil; yapıcı amaçlar için yapılmıştır. Ortada bir gerçek var ki; turkcoders.com sitesi, Türk scripting'inin vesikalığı konumunda.. Geçtiğimiz günlerde, yine başarılı ve tecrübeli bir coder abimiz -ismini vermekte hiç bir mahsur görmüyorum- vAnTeAm'in üyesi EsKiYa, turkcoders.com sitesini ziyaret eden Malezya'lı bir kullanıcının kendisine mail attığını söyledi..
Bu da demek oluyor ki, gerçekten turkcoders.com bizlerin bir aynası..
Böyle bir sitede şu scriptlerin diyorum -script çalışması olamaz- ne işi var?
Klavye Script 8.0
Klavye Cafe Türkçe
Yûzûk Script 5
Yukarıda adı geçen scriptlerin yapımcısı -acaba?- WooDy_WooDPeCKeR rumuzlu şahsiyettir..
Sizlerden şu 3 script'i incelemenizi istiyorum. Hatta, bir defa bakmanız kâfi..
Hepsi bana çok tanıdık geliyor. Script'lerin temeli Yuzuk Script Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ah Volkan abi, senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez herhalde. Bir script yaptın, script'i çıkardın bir tane, bir baktık olmuş 1000 tane Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Woody arkadaşımız olayı abartmış, aşmış kendini. Artık script çalmakla yetinmiyor; script adı da çalıyor.. Hırsızlık diz boyu.
İstatistikler ise şöyle:
Script Sayısı: 100
Addon Sayısı: 42
Bot: 126
Code: 357
Tema: 6
Bir defa şuna bir anlam veremiyorum. Topu topu 42 addon olmasına karşın -2 tanesinin yapımcısı benim- 100 tane script var. En enteresan taraf ise, addon yapımcılarının yayında script'i yok, script yapımcılarının yayınladığı addon yok. Çelişkinin böylesi, bilemiyorum yani..
Hitler, kabak gibi şişirilmiş zaten.. Kısacası turkcoders.com kullanıcıları fena halde siteyi kirletiyorlar..
Üstadımız AntalyaTeam, 100 script'in içinde kaç tanesi gerçek bir çalışma?
Ya istatistikler? İçler acısı...
Turkcoders.com hakkında konuşalım AntalyaTeam.. Mutlaka konuşalım.. Esen kal.
Bu arada seni de gördüğümüz için çok mutluyum. Bundan sonra hep görmek dileğiyle. Özletme kendini Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |