Cevap: txt ten boşluk okutmak
| Selim01 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | okut { if ($1 && $isfile($1) && $regex($active,^#+)) { var %s = 1 while ($read($1,%s)) { .msg # $v1 inc %s } } else echo $color(info) -te * /okut: Hatalı kullanım. } bu kod regex hocam'a ait /oku dosya.uzantı şeklinde çalışıyor ve çok güzel. Birkez daha buradan tşk ederim kendisine Ben bu kod'a ek olarak boşlukları okumasını istiyorum örnek:
Havaya bakarsam hava alırım
Toprağa bakarsam dua alırım
Topraktan ayrılsam nerde kalırım
Benim sadık yarim kara topraktır.
yazı satır altlarında boşluk var bu boşluklar var ise öyle gözükmesini istiyorum boşluk oldumu duruyor onun için boşluk var ise boşluk şeklinde gözüksün ve okumaya devam etsin yardımcı olurmusunuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Birazcik forum içerisinde arama yapsan? Hemen 4 sıra altında aynı konunun olduğunu göreceksin aşağıdaki kodu kendinize göre çevirebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |