Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2009, 11:32   #24
NucLeaR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı

Bazı insanlar vardır SABAH güneşiyle doğarlar Akşam güneşiyle ölürler...
Ve Bazı insanlarda var ki Sabah güneşiyle doğarlar ama hiç ölmezler yeni başlayan her gün yeniden doğarlar taptaze ve diridir onlar. Onlar ki ulaşmak istedikleri yerin uzak veya yakın oluşuna aldırış etmeden gururla öfkeyle sabırla sevgiyle dimdik ve tertemiz alınla yürürler. Ve her geçtikleri diyarda bal tadı bırakırlar. Onlar sevda tohumları ekerler çorak gönüllere. Ve konuşmalarına gerek yoktur gülüşleri ve gözleri her şeyi anlatır zaten.Anadolu topraklarının yetirştirdiği ender şahsiyet. Hem Anadolu gibi kalmak oldukça zor olduğunu bile bile yılmadan yüksünmeden ve dik bir duruşla doğru bildiğini sakınmayan adam. Kazanın hemen sonrasında televizyonlarda yayınlanan Mamak cezaevindeyken yazdığı ve kendi sesinden okuduğu şiiri dinleyince bilmem ki sizde de belirdimi “ben bu adamı seviyordum ve seviyorum” diye bir ses. Hani bir söz vardır “insanların ölümüne ağlamayın doğumlarına ağlayın” Ben o nun ölümüne değil doğumuna hüzünlendim. Gözlerimin dolmadığını içimin incinmediğini gariplik duygusunun belirmediğini söyleyemem. Ama ben yinede diyorum ki “ey üşüyen adam sonsuzluğun sahibine giderken kalbimize yeni bir güneş gibi doğdun iyi ki doğdun” Çoşku ile süzüldün kimi zaman sonsuzluk içinde huzuru özlediğini bize anlatırken “ iki saniye sonrası için garantimiz yok” derken bize sanki sonsuzluğu hatırlattın. Aslında sevindirici olan ve bir insanın tek bir gayesi olurmu diyenlere tokat gibi bir cevap verdin sonsuzluk. Şimdi sana sonsuzluk kapıları ardına kadar açık. Biz ise yine anlayamamanın verdiği sarhoşluk ile hazan mevsiminde rüzgarlara kapılmış gazeller gibi savrulup duracağız taa ki anlayana kadar… Başımız Sağolsun...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver