27 Mart 2009, 18:34
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Muhsin YazıcıOğlu'nun Enkazına Ulaşıldı.
| Asimavi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşlar Şimdi Hepinize Şunu Söylemek İstiyorum Neden Siz O Arayanların İçinde Değildiniz Madem , Sizce Arayan Kişiler Bulmamak İçin mi Uğraşıyor Veya Size Deseler ki Bir İnsanı Bulmayacaksın ve Orada Ölüp Gidecek Siz Bulur musunuz Bulmaz mısınız.
Bence Mantıklı Düşünmek Gerek Biraz.
Ortada Bir İhmal Veya Bir Kaza Var Ama Bunu Ne Devlete Nede Onu Bulmaya Çalışan Kişilere Kesemeyiz.
"Herkes Elinden Geleni Yaptı." BBP Genel Sekreterininde Söylediği Gibi.
Allah'ın Taktiri Ölmesine Çok Üzüldüm Dürüst Siyasetcilerden Birisiydi Allah Rahmet Eylesin.
Allah sevenlerine ve Ailesine Ecir Sabır Versin.
| Kanka öle Diyorsun ama ben 2 Gecedir haberleri takip ediyorum. acaba ne oldu Dün gece uyuyamadım. Dün gece bir Tv de program vardi. muhsin yazıcıoğlu Turkiyede olan Bazi Kirli Çamaşirlari Dökcekti Secimden Sonra. Cok şeyler biliyordu.ve Sivas mitinginde iken helikopter havalanıyor 15 dk Sonra Tekrar miting yerine Geliyor Sen bunda ne anlarsin.. Ben Kendi Şahsima Suikast anlarim. ben ne benim Hiçbir Siyasi parti ile işim olmaz.. Ama Allah bilirki Muhsin yazicioğlu iyi bir devlet adamiydi. Allah yattıgı yerde utandirmasin... Sirlarinida Kendisi aLdi Götürdü..
__________________ Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol.
Gazi ol, DEVLET OL. |
| |