26 Mart 2009, 16:48
|
#6 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Deniz Ürünleri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER: 1 KG SOMON FLETO
1 ADET PATATES
DEREOTU
1 ADET SOĞAN
1 SARIMSAK
1 ADET DOMATES
1 ADET KABAK
1 ADET HAVUÇ
ZEYTİNYAĞI
YAPILIŞI: Sebzeler dövülmüş sarımsak ve zeytinyağı ile karışrılıp 180 derece fırında atılır.
(daha önceden fırının içine buhar yapması için bir kapta su konulması gerekir)
15 dakika sonra domates rendelenip sarımsak ile birlikte somon balığı ile birlikte sebzelerin üzerine konur ve 1 çay bardağı su ekelenerek üzeri folyo ile kapatılarak fırına geri sürülür.
15 dakika sonra çıkartılarak servis edilir. Alıntı. |
| |