26 Mart 2009, 16:45
|
#3 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Deniz Ürünleri
Asma Yaprağında Sardalya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Içindekiler Ölçü Miktar
Sardalya 30 adet 1 kg
Tuz 2 tatli kasigi 12 gram
Asma yapragi 30 adet 65 gram
Zeytinyagi 1/4 su bardagi 50 gram
Kara Biber 1 tatli kasigi 2 gram
Defne Yapragi 8-10 adet 5 gram
Yapilisi
Baliklari temizle yika, tuzla, süzgeçte 15 dakika beklet. Asma yapraklarini yika, kurula ve yanyana diz. Baliklara zeytinyagi sür, kara biberi serp ve defne yapraklarindan koy. Baligin her birini yapraga sar, kapagi olan bir tepsiye diz. Önceden isitilmis orta sicakliktaki firinda 30 dakika pisir.
Porsiyon adedi: 6 Alıntı. |
| |