26 Mart 2009, 15:39
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Diyet Yemekleri
Yufkalı Kabak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Malzemeler 2 adet yufka 4 kabak 4 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 50 gr kaşarpeyniri 2 yumurta Yapılışı: Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın. Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün. Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın. Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın. Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın. Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin. Alıntı.
Konu Burce tarafından (04 Haziran 2014 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.
|
| |