Cevap: Mirc 1 Sn de 2 Baglanti
| inadina06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşlar s.a
forumda olsun google amcada olsun aradım wala buLduklarım saçma sapan upLu konuLar neyse..
Başlıkdada oldugu gibi 1 Saniyede (AYNI IPDEN ) 2 Baglantı Gerçekleşirse
KanaLı +mr ye aLsın.. ve 3 dk sonra açsın..
hazır konuyu açmışken sorun 2 yide yazım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-------------------------------------------------------------------
arkadaslar her 15 dakıkada #ahmet ve #mehmet kanalındaki herkezin özeline reklam kontroL yapsın bide reklam kontrol yaptıkdan sonra banları kickleri temizlesin..
iii gecler...
| Bunlar'ı istemek için bu kadar uğraşmışsın peki, bu istediklerini yazarken harçadığın zamanı " Code " harcasaydında, yanlışta olsa birşey sunsaydın? Ne güzel anlatmışsın, şu olsun bu olsun, istersen arkadaş istediklerini bi liste yap konu aç oraya Herkes senin için yapsın versin.. mIRC Script'ing Sorunlar'ında, yapmaya çalıştığın bir Code'de eksiklerini görmen için sorular sorarsın, hatalarını görmen için sorular sorarsın, elinde birşey olmadan birşeyler istemezsin..
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |